17 NOVEMBER

1 vecka kvar tills min födelsedag WOPWOP!!!
 
Dansen idag var suuuupersvår! Men det är jätteroligt och jag hoppas verkligen jag får vara med i laget!
Min födelsedag blev idag announced under morgonens nyheter då jag fyller år tisdagen på lovet wopwop.
Annars har vi inte gjort mycket idag, Human Bio är favoritlektionen ö´för dagen och vi spelade kahoot där jag almost förlorade, men Dom döpte sig till mitt namn och kom trea så det såg ut som jag var grym haha.
 
Under advisoryn så kollade vi dodgeboll när vinnarna av dodgeboll turningeringen mötte lärarna då bland annat rektorn var med i lärarnas lag haha. & Jane som sköter kvarsittning och dresscode osv was shaking her butt pretty much during da game, just sayin’
Haha matchen var rätt tråkig för dessa lärarna var inte dom sportiga som anmält sig till turneringen så seniorsen vann lätt, men sen fick alla som ville komma med och spela en liten stund innan vi lämnade idrottshallen vilket var superkul att kolla på haha.
 
Avslutade sen med engelska och usch vad jag inte gillar den lektionen!! Efter det var det idag capture the flag alpine vs nordic skiing och VI VAAANN OFC.
 
Ikväll har jag, Jodie och Nicole varit på Bells och vi tog med oss godis för att inte somna haha och väl hemma har jag övat på koreografin till våra danser, duschat och nu ska jag sova.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.