16 NOVEMBER

Vaknade 5.15 idag, gick upp åt frukost, packade mina saker och sen blev jag hämtad av Abbi och hennes syster och åkte till första dagen av dans tryouts… Det var SÅÅÅ svårt haha.
Man gick igenom koreografin till två olika danser och man blev visad stegen ca 1 gång och sen skulle man då kunna dansa dem… haha, aja, får väl hoppas på bättre resultat i skidlaget haha.
 
Efter det börjades denna veckan med en Bdag och jag har suttit mig igenom mina lektioner idag, förutom fine metals där jag faktiskt SNART (finally) är klar med mitt armband och idag började jag faktiskt på nästa projekt eftersom att jag var tvungen att lägga mitt armband i putsningsmaksinen.
 
Efter skolan var det ingen skidteam get together idag så jag åkte hem med Gretchen och Jodie och vi fikade och de gjorde läxa medan jag försökte träna på min dans.
 
Oh och vår toa svämmade över idag haha, så hemskt, det är typ sånt man har mardrömmar om, att vattnet inte slutar spolas så det kommer vatten över hela rummet, men det var inte så farligt haha, lite spänning i vardagen u know, haha USSSCH.
 
Vid kvart över fem åkte jag över till camelshump för childcare igen, detta var sista gången för denna ”säsongen” och det var superkul. Jag, Mackenzie, Sammie, Maia och Sarah ”passade” tre barn haha. Så jag och Maia kunde träna lite på vår dans inför andra dagen av tryouts imorgon!
 
Åkte därifrån vid åtta efter att ha fikat x 2 och ätit en suuuupergod middag.
Väl hemma har jag gjort lite läxa och nu ska jag soooova.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.