15 NOVEMBER

Idag låg jag kvar i sängen tills jag blev hungrig och sen åt jag frukost och gick efter det tillbaka till sängen. Försökte sedan fixa med ett tal till engelskan och hittade mitt gamla men när jag läste instruktionerna så såg jag att det inte var ett sånt tal vi skulle skriva så jaja, får väl fortsätta leta någon annan gång.
 
Vid kvart i tolv kom Jodie och hennes farfar hem och de undrade om jag vill med till Sarah för att fira Chris och varför inte? Jag menar kalas = tårta.
 
Så vi åkte nästan hela vägen till Huntington till Sarah och Chris där Abbi, Molly och Hope redan var och Kate, Shannon och farmor med.
Jag och Jodie ritade bilder med tjejerna tills maten var klar och sen hade vi lunch, efter det gick vi en sväng med Chris och Sarahs nya hund och efter det var det efterlängtad tårta med glass och grädde mmmmMm.
Vi åkte sen hem och jag och Jodie låg i min säng och snapade folk och jag visade henne nice-skorna jag vill beställa då mina sneakers är pretty much sönder… haha.
 
Gretchen och Jodie gjorde sen läxa medan jag låg och pratade med dem i soffan och Nicole kom och lät oss alla skåda hennes nyrakade ben haha.
 
Ikväll har vi sen kollat lite film och ätit och jag tog en dusch och nu ska jag gå och lägga mig. 
Imorgon blir jag hämtad klockan 6 av Abbi och sen är det första dagen av tryouts för dansen.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.