12 NOVEMBER

rad med paketer från kören/kaviar kex
 
Började dagen med ZUUUMBA, det var superkul och sen hade vi team breakfast vilket jag glömt så det blev dubbel frulle :-))) och efter det stötte jag på Ayla och Elena i korridoren som hade fått med sig en massa godis hemifrån som hennes mamma ville att hon skulle dela ut i skolan haha, men Ayla skämdes över att dela ut så jag plockade på mig en massa så hon skulle slippa dela ut :))) man e ju snäll.
 
Hade sen matte och kör, och under körlektionen var det idag den första ”secret-santa” saken och jag trodde jag kom undan smooth men nej, så nu ska de försöka fixa så jag får någon annan att köpa saker till, blö, aja.
 
Efter det hade vi fine metals och vi jobbade faktiskt!! Men Mr.Harris hade genomgång i 45min så hade bara en halvtimme på oss.. men jag gick tillbaka efter lunchen under PAWS och snart är mitt armband äntligen färdigt, har tagit sååå lång tid!!
 
Efter det var det foto, men jag gick iväg och pratade med mamma en stund innan jag återvände till lektionen och sen gjorde jag faktiskt det vi skulle under lektionen och hann klart även fast jag pratade konstant, tur man e tjej :PpPPp
 
Efter skolan gick jag och Colby till vårt skidlags-möte och mötet bestod av att prova tröjor inför vår land tränings outfit eller vad det nu var. Sen efter det körde vi en liten kaptens träning idag igen vilket var superkul, vi gjorde olika stationer men vi hade inte så lång tid eftersom att vi hade mötet i början.
 
Fick sen skjuts hem av Tracie då Will hade föräldrakväll igen på skolan och sen har jag varit själv hemma ett tag under kvällen då alla andra var på hockeyträning. Så jag fixade lite ägg och kaviar mackor och flingor och soppa att äta, haha kunde inte bestämma mig vad jag ville ha så blev lite av varje.
Sen har jag försökt göra läxa men vi håller på med så tråkiga saker nu så det har inte varit så effektivt arbete.
 
När jag gick upp och skulle duscha fick jag syn på detta "lilla" paketet från världens bästa Sabina ❤️
Har läst hälften av min historia inför quizet imorgon, men det får räcka, får se om jag hinner läsa lite imorgon innan skolan :-)
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.