11 NOVEMBER

Delayed start, vaknade ändå vid typ sex och gick upp och åt frukost vid sju. Pluggade sen lite inför mitt human bio quiz och lärde mig de fem positionerna för ballett haha. Dammsög även nedanvåningen då det var min uppgift denna morgonen.
Jag och Jodie fick sen skjuts av Tracie till skolan och kvart över tio började den förkortade A-dagen wieee.
Matten var helt okej, lagom lång iallafall :-) Historian var lika hemsk som vanligt sen den nya läraren började…  & mitt i historia-lektionen hade vi lunch och sen gick vi tillbaka.
Hade sen efter PAWS mitt human bio quiz som nog gick helt okej med tanke på att jag började plugga imorse… haha och sen avslutade vi med engelska.
& vi skulle tydligen ha skrivit klart hela vårt tal till idag och inte bara börjat skissa idéer som jag trodde så jag hamnade i en grupp med Nate och Matt och vi skulle då läsa våra tal för varandra och sen ge feedback :-))) så försökte få Elliot att skicka ett gammalt tal till mig men han hittade inte det haha. Men det gjorde inte så mycket, vi pratade om en massa annat istället för att göra våra tal så det spelade inte så stor roll haha. Tror dock jag ska använda mig av mitt gamla tal för lektionen för orkar inte skriva ett nytt.. haha.
 
Efter skolan stannade vi för ännu en captains practice, men jag, Lorena och en annan tjej som jag glömde namnet på ville inte spela frisbee ute i typ 3 graders värme så vi stannade uppe i gymmet och ”gjorde övningar”… haha var superhungrig så sprang och köpte mat innan alavarten stängde och sen satt jag och åt inne i gymmet medan de andra jobbade…
 
Vid halv fem tiden gick jag sen bort till Wills rum för att åka hem, men tydligen så hade Leo’s club någon bokutrensning idag så jag hjälpte till med den istället och kastade en massa mattböcker, lycka <333
När vi äntligen var klara kom Tracie och hämtade oss och vi åkte hem, jag tog på mig en ny tröja och sen åkte vi till Jericho Cafe and Tavern för lite miiiiddag. Jag åt en kvällensspecial som var någon anksak haha, den var inte jättegod, men den serverades med brysselkål så fett värt <333
Till etterätt åt jag och Jodie vääääärldensgodaste brownie sundae, asså omg brownies var INTE TORR!!! Första gången ever här typ och glassen var sååå god omg.
 
 
När vi kom hem sen har vi legat inne i Jodies och Nicoles rum och lyssnat på musik och dansat haha, imorgon är det zumba med dansa så jag blt hämtade klockan 6.20 av Abbi!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.