10 NOVEMBER

Teknik tisdag började jag morgonen med på dansen och kan tydligen noll teknik för dans haha, men det var kul! 
Efter det hade vi ett supersvårt mattequiz och sen flöt dagen på långsamt.
Kör, sen fine metals men vi var i biblioteket för Mr.Harris var inte här idag och vi jobbade på våra projekt och jag hann nästan göra klart en av mina historieläxor.
 
Under advisoryn idag spelade vi inte handboll som planerat utan hade en ”hejdå-kakfest” för Legacy som flyttar till New York imorgon och vi åt en massa godis och kakor. Någon hade tagit med choklad som smakade polka, det var sååå gott, ska köpa såna!!
 
Avslutade sen med foto och efter det hade vi vår första captaians practice med skidlaget. Och captains practice betyder tydligen inte att det bara är för kaptener utan att det är kaptenerna som håller i träningen. Men under captains practice lär man typ känna laget innan träningen börjar på riktigt och så gör man lite lekar. Jag och Lorena var de enda tjejerna men vi var bara nio personer sammanlagt och sen en halvtimme innan vi slutade var Lorena tvungen att gå så jag fick spela speedsoccer själv med killarna haha, men mitt lag vann faktiskt så det så.
 
Åkte sen hem och duschade och åt supergod kyckling i spenatgräddsås med ugnsrostad blomkål och sallad och bröd mmmmmm. & Kenzie kom över och hämtade min jumpsuit tills imorgon.
Efter det var det Bells-träning och Jodie råkade säga att vi har sovmorgon imorgon så vi fick stanna superlääänge.
Så nu ska jag gå och lägga mig och sen gå upp och göra min läxa imorgon istället innan skolan!
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.