30 NOVEMBER

Dans tidigt, Abby hämtade mig som vanligt!

Första skoldagen tillbaka efter lovet, skönt att se folk man inte sett på länge! Men också sugit att vara tillbaka bc det var en Adag :/// hahah nej inte så hemskt! Har dock prov på onsdag och jag hade tydligen glömt göra min human bio läxa ops.

 

Efter skolan var första skidträningen och vi pratade mest, det delades ut papper, petades om säsongen och berättades hur mkt pengar vi kommer göra av med genom att vara i laget :-) 175dollar kostar det för att ens få vistas i backen på träningar, 150 dollar hyrde jag skidor för, 135 dollar kommer jackan kosta, 100 dollar för nybörjar raceing kurs och sen en hjälm som är kvalificerad för raceing kostade 200 dollar där vi hyrde skidor och där fanns bara en sort.... Aja vintersporterna kommer nog kosta mig mest antar jag, tur att jag aldrig shoppar annat :-)

 

Åkte sen hem och åt!

Fick paket från mamma och pappa och ett annat paket som jag tror var en tröja som Sabina beställt hehe. Mamma och pappa hade skickat lucia saker och en massa godis mmmmm

Gjorde sen lite läxa och gick sen och la mig vid typ 9 :-)

 

29 NOVEMBER

Vaknade vid sju och gjorde läxa och sen åt jag frukost. Vid nio var vi sen i kyrkan oxh vi förveredde oss inför bells spelningen vi skulle ha under ceremonin senare. Det gick faktiskt jättebra och jag träffade alla noter wopwop!!

 

Efter kyrkan bjöds det på en massa mat för det är FÖRSTA ADVENT!!! Asså omg så sjukt hur snabbt tiden gått, almost december!!

När jag kom hem kollade jag serier och åt Sverige godis, mmmm, det nya marabou var SJUUUKT gott!! 

 

Vi gjorde sen svensk taccos, med min favvo fajitamix och tom tortillabröd från SWEDEEEN, tack mamsen och papsen ❤️❤️❤️ och det var uppskattat!! Och blev lite över så jag kunde ha till lunch imorgon EXCITED MMMmm.Efter det avslutade vi lovet med ännu en starwars och jag sov lite.

 

Kunde dock inte somna när jag sen väl behövde ikväll så har kollat serier fram till nu och det är ca 1h kvar tills jag ska gå upp inför dansen haha, aja det kommer nog bli en trevlig back to school upplevelse...

 

28 NOVEMBER

Stack ut en runda innan frukost idag och när jag kom tillbaka var det bara jag, Jodie och Gretchen hemma.
Jag gjorde lite brunchaktig frukost för jag kunde inte bestämma mig för en sak haha och sen kollade jag ”the secret life of the american teenager” haha har letat upp lite gamla tv-serier som jag börjat kolla på igen.
 
Jag och Jodie bakade sen muffins och efter det duschade jag. Runt två tiden kom sen Toni och Carly och hämtade mig och vi åkte till South Burlingtons ishall och åkte skridskor med Colby. Hans kompis Mason skulle egentligen kommit också men han ställde in i sista minuten. Vi åkte skridskor tillsammans med en massa barnfamiljer i knappt en timme tror jag och sen blev jag och Toni hämtade av hennes granne Christian och han skjutsade hem mig. Jag skulle egentligen till Nate ikväll men han var fortfarande sjuk så istället blev det kinamat hemma och filmkollande med Tracie och Nicole. Vi kollade på ensam hemma och sen har jag sett ytterligare några avsnitt av tv-serier och nu ska jag sova för imorgon är det söndag, sista dagen innan skolan, och det är både korkdags, tvättdags och läxdags...
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.