9 DECEMBER

SOOOOVMORGON
Började kvart över tio och ingen dans, skolan blir så konstig när vi har delayded start och alla är fett confused hela dagen. Lunchen hade jag nu med Lauren, Audrey och Maddy istället, men det var ju inget negativt haha. Hade äntligen fine metals igen och gjorde klart min present till secret santa saken, fett surt att jag var tvungen att lägga tid på den där men aja. På foto så gjorde jag faktiskt de två senaste uppgifterna vi skulle göra på typ 10min haha så det blev väl probably inte så bra men den klassen hade jag helst av allt velat hoppa av men nope, it’s too late now. Dock bara 1 månad kvar typ så det är väl lugnt.
 
Efter skolan hade vi teambuilding övningar med skidlaget, vilket var superkul!! Är jätteglad över att jag gick med även fast coachen var skeptisk till det i början haha.
 
Blev sen upphämtad av Will och Nicole och åkte till Jodies och Gretchens hockey match. Hade dock helst av allt velat åka direkt hem då jag har mitt projekt tills imorgon och det var inte ens halvvägs klart… Så nu har jag nästan gjort klart hela, duschat och nu tänker jag gå och lägga mig.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.