6 DECEMBER

Vaknade tidigt och städade undan lite i mitt rum och tvättade sedan kläder och sängkläder och allt. Gjorde frukost, gjorde liiite läxa och sen pratade jag med Karro <333
Efter det åkte vi till kyrkan och idag kändes ceremonin sååå lång haha, men efteråt var det massa kakor och trevligt som serverades. Jag och Will stannade dock inte så länge eftersom vi skulle vidare till EF christmas-partyt. Så vi åkte hem, jag gjorde chokladbollar att ha med och slog in paketen som vi också skulle ha med.
 
Vi hämtade sen upp Elena och Jeff och åkte mot Shelburne. Vi var hemma hos Niels och hans värdfamilj, supertrevligt, nästan alla var där och där var hur mycket mat och kakor som helst!!
Vi åt, spelade lite spel, hade julklappsöppning, pratade om jultraditioner, åt tomtegrööööt mmm smakade som risifrutti, tack danskar och norskar för den <33.
Sen fick vi alla vårsen julstrumpa med våra namn av Jan, fyllda med godis, tre frukter, två inslagna små presenter och ett gossedjur. Värdföräldrarna fick också en liten presentpåse och sen fick vi presenten från spanien som innehöll en sån fläktare ni vet som typ fina folk har i gamla filmer som man fäller ut och fläktar sig med haha.
 
Vid halv sex tiden åkte vi därifrån och lämnade av Elena och hennes värdpappa och åkte sen hem. Där möttes vi av Jodie som färgade sitt hår lila och en massa snacks som blivit över från kyrkan. Har ätit så mycket skit idag haha. Har sen bäddat min säng och bytt om till pyjamas och nu ska jag soooova.


Frida    •  

Mysigt det låter :)


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.