5 DECEMBER

Idag har jag varit hemifrån i fyra månader…. sååå sjukt!!!
Vaknade hos Kenzie klockan sju av alarm då jag skulle till dans. Det gjorde dock inte så mycket för Toni, Hannah och Izzy skulle också dit så kände mig inte såå hemsk som väckte de andra tidigt haha. Jag var dock den enda av oss som sov inne i Kenzies rum för jag, Kenzie, Bella och Abbi sov där inne och sen sov de andra tre i gästrummet. Men tror de kunde somna om. Izzy skjutsade sen oss till dansen och vi övade på både Jazz och Hip Hop idag, dansen är rätt svår så need some practice.
 
Efteråt fick jag skjuts av Abby hem och sen åt jag och kollade sen serier och åt snacks resten morgonen. Somnade runt tolv och vaknade vid två och då var bara jag och Nicole hemma. Vi diskade undan i köket och sen stack jag till affären medan hon bakade m&m pretzels. Jag behövde köpa kokos till att göra chokladbollar inför EF mötet imorgon men affären hade ingen haha, det betydde dock inte att jag kom hem tomhänt…
Köpte en massa småsaker, som faktiskt är rättså nödvändiga haha:
Nya tandborstar, tandkräm att ha med när jag sover över hos någon (en stor och en pytteliten haha), tre handkrämer (mina händer är supertorra :( ), sminkborttagningsservetter, tops, gel och två paket tuggummi. Allt det kostade 11,28 vilket är 95kr haha, sååå billigt!!
Nästa gång ska jag köpa nya lypsyl, där fanns ett svampbob som jag vill ha hahaha.
 
När jag kom hem sen så åt jag middag och sen kollade jag och Nicole tv och efter det tog vi ut Xena i trädgården och jag gjorde varm oboy. Kollade sedan mer serier och efter det har jag gjort lite läxa… Min planering var att bli klar med ett av mina historia projekt idag, men det gick inte så bra haha. Får väl se vad jag hinner imorgon, efter kyrkan och EF möte.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.