30 DECEMBER

Dans igen, idag inte förrän 10 vilket var skönt. Vi hade dans med Rose idag vilket var awesome! Hon är så grym, Larissa är superduktig hon också men det känns som att hon fortfarande är eleven och Rose ”läraren” så idag gick vi igenom hela hiphop dansen och Rose fixade till den så vi alla gör likadant och så att alla vet vad vi ska göra i alla olika steg. Vi gjorde även lite andra övningar för teambuilding och självförtroende boosting vilket var kul.
 
Efter dansen tog jag mig hemåt och sen skulle jag duscha men var superhungrig så vi fixade alla lite lunch, Sarah var över då hon och Will hade varit på banken så vi alla åt lunch tillsammans och sen efter det var det fullrulle i köket. Vi lagade chili och ingefärskakor, vi gjorde bananbröd och chex mix och sen gjorde jag lussekatter vilket var en lång process.
 
När jag satt undan dem för första jäsningen kollade jag, Ana och Jodie tv och jag svarade på några frågor till något som hade med värnplikt och göra som alla som fyllt 18 var tvungna att svara på, mamma och pappa hade fått brev hemma om det.
Efter det kom familjen Lord, de ska stanna här resten av veckan så för tillfället är vi 10pers i huset.
Jag duschade sen lite snabbt och åt sedan en massa. De andra spelade sen lite spel och jag bakade ut mina lussekatter. Efter de bakats ut skulle de jäsa igen så då satte vi igång en film. Jag kollade dock inte så mycket på filmen utan serverade efterrätter och hämtade saker till alla haha och sen satt jag vid mobilen och planerade inför imorgon. Det är ju faktiskt nyårsafton. Dock så skjuter man tydligen inte raketer här, eller familjer gör det vanligtvis inte själva. Men jag Bella och Ellyn ska in till Burlington och där kommer det skjutas raketer och sen efter det ska jag sova hos Bella! De andra utbytesstudenterna skulle tydligen åka upp till Bolton tillsammans och för att dricka för att ”om en måste åka hem, måste vi alla göra det”, jag känner dock att det inte är värt det och om någon får höra om det fast det inte kommer fram till värdfamiljerna kan man bli avstängd från sporter och annat också så nej tack.
 
Ikväll har vi sen fikat en massa och jag bakade klart mina lussekatter som faktiskt blev hyffsat goda! Rätt imponerad över mig själv haha. Frös in en dröse och dom andra lät jag bara ligga för orkade inte plocka undan mer… hehe.
Vi har sen kollat ännu en film och nu ska jag gå och lägga mig då det är dans imorgon igen, fast denna gången klockan 8 så lite tidigare än idag...Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.