3 DECEMBER

Dans idag igen, I like it, vi gör inte så mycket sportigt under dansen dock så man fryser pretty bad för det är typ tidigt och kallt och hemskt haha. Nu innan vi lärt oss stegen och allt så är det väldigt långsamt. 
När Will lämnade av mig idag så hade jag mina saker i baksätet men det visste inte han så när jag gick ut ur bilen körde han iväg med mina saker ahaha, men som tur var behövde jag inte dom förrän efter dansen så fick gå tills hans bil sen och hämta dom.
Hade sen matte och det är fett svårt atm, men jag fick typ privatgenomgångar med läraren, gillar verkligen vår lärare där och vi hade lite deep-talk med honom efteråt jag och Toni om våra värdfamiljer haha.
 
Från min secret santa i kören idag fick jag en väska som min secret santa gjort utav tejp :-) och i den var där e lite påse m&m’s och sen en massa sån papper man lägger i presenter haha.
Sen hade vi ingen fine metals för vår lärare skulle på möte :((( så vi jobbade i biblioteket istället. Mackenzie hade fått en suubuuperstor påse popcorn av Henry eller hans tvilling (haha) som jobbar på bio mmm, så vi åt popcorn hela lektionen.
 
Efter skolan var det skidträning och vi gjorde lite olika stationer.
Åkte till affären innan vi åkte hem och sen hem och åt. Jag fick ett paket från bästa trillingarna ❤️ Måste dock tyvärr ge bort en av godispåsarna på söndag för vi ska på EF möte och man måste ha med en present som kommer från sitt hemland </333, tack för ni fixade det till mig dock… haha, men tablettaskarna var lätt bäääästa ever mmmm, tuttifrutti <333 och Moas brev såklart hehe ❤️Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.