29 DECEMBER

Tisdag, dansen var inställd och it’s time for Frannys födelsedagskalas.
Vaknade och åt en superstor frukost då jag var superhungrig av någon anledning, kollade sen serier och duschade och sen när Will, Nicole, Jodie och Gretchen kom hem var Will tydligen på dåligt humör och vi blev utskickade att skotta. Tog oss ca en halvtimme att skotta infarten, vi var fem pers haha, medan Will och Nicole fixade skidor till henne från källaren.
 
Efter det packade vi in oss i bilen, svettig som bara den var jag, och vi åkte mot Wills föräldrars lake house. Där hölls det cheetah-födelsedagskalas för Franny som fyllde 6. Sååå söt! Vågade dock inte ta med kameran pga av vad som hände sist… 
Åt en massa mat och alla snacks var orangea, ostbågar i olika format, morötter, apelsin, clementin, orangea tomater och sen hade vi endast orangea m&m’s och jelly beans och till etterätt en chokladtårta med orangea glasyrprickar och TRE olika sorters glass och ingen av dom var choklad, man var ju i himmelriket.
 
Efteråt åkte vi hemåt och sen hölls det familjediskussion i någon timme och efter det gick vi på en liten promenad med Xena tillsammans.
 
Efter det använde jag mitt iTunes presentkort jag fick av Simon i julklapp och köpte lite låtar så jag kan spela lite musik överallt iallafall!
 
Kollade sen ett serieavsnitt innan jag gick och la mig.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.