28 DECEMBER

Vaknade 5.30 för att vara på dans 6.15. Var dock sen för det hade frusit inatt och det tog tid att skrapa rutorna.
Efter dansen kom jag hem och vi skulle ha en ”hus uppskattningsdag” vilket innebär städa, så wifi stängdes av och morgonen var därför superlång innan folk vaknade.
Jag dammsög sen nedanvåningen och källaren och mitt rum och städade mitt rum och sen väntade jag på att dom andra skulle bli klara, frågade Jodie och Nicole om de behövde hjälp med sina rum men icke.
Så läste faktiskt ut the maze runner i väntan på wifi haha. Fanns så mycket jag kände att jag ville göra för att få tiden att gå snabbare men allt krävde internet. Som t.ex. läxa, översätta recepten jag lagar till jul och annat sånt tråkigt som man ej prioriterar annars. Men det gick ju ej haha. 
 
Vid två tiden sen sattes wifi på igen och min mobil exploderade typ, den kunde inte ladda meddelandena på en och samma gång och snapsen hade försvunnit hälften och sen blinkade siffror fram och tillbaka över hela skärmen. Den brukar bli konstig när jag varit utan wifi för länge haha.
 
Efter det åkte vi sen till kamerareparatören för att lämna in min kamera! Som tur var så är det inte något fel på mitt kamerahus, men objektivet hade knäckts på tre ställen, vilket enligt reparatören var alla ställen som var möjliga… Tog med mitt lilla objektiv också som gnisslar supermycket när det ska fokusera så dom ska kolla på det också! Kostade 15dollar per del för att få ett pris uppskattat på vad reparationen kommer att kosta och det kan ta någon vecka innan dom kan uppskatta priset och sen tar det ca 3 veckor att få det reparerat om priset nu är rimligt… Aja har ett manuellt objektiv med mig också som jag tänkt använda för fotolektionerna, då jag hade förväntat mig att få fota och lära mig saker om min kamera under de lektionerna… haha.
 
Vi åkte sen hem och jag stannade hemma från Jodies och Nicoles hockeymatch och kollade serier och vilade istället. Var trött från att ha varit uppe tidigt. Åt en massa julgröt och flingor till kvällsmat haha och pepparkakoooor. 
När de kom hem sen gick jag och Nicole dock ner och spelade just dance haha, älskar det spelet!! Larissa ringde sen mitt under dansen och berättade att dansen inför imorgon är inställd då det ska bli snöstorm inatt, så hoppas på att vakna upp till en massa snöööö imorgon då!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.