27 DECEMBER

Idag var det dags för kyrkan igen och vi skulle spela bells igen så idag behövde jag följa med, behöver egentligen börja med lite skolarbete och jag vet själv att den enda stunden på dagen jag kan vara lite produktiv under lov är på morgonen haha.
Konserten gick iallafall bra och efteråt serverades det en massa fika som vanligt och sen var vi och några få andra familjer inbjudna till prästens hus efteråt på en ”toast”, hans yngsta son är gulligaste någonsin haha och han lärde oss att fightas som riktiga starwars krigare.
 
Vi stannade inte så länge och när vi kom hem så fixade jag lunch och kollade sen serier. Sen har jag städat rent bland mina kläder, strukit och lagt in i lådor och hängt upp och tagit ut allt ur lådorna för att lägga in i ordning igen haha.
Har sen mest kollat teen wolf och sen åt vi kinamat! & lite tomtegröt och pepparkakor på det mmmm.
 
Efter det spelade jag och Nicole just dance och nu ska jag gå och lägga mig då jag har dans 6.15 imorgon, inte lov från det… Men skönt att det är på morgonen för då kommer man upp och sen har man hela dagen att göra saker på och jag hoppas att vi kan åka tillbaka till kamerareparatören imorgon så jag kanske kan få min kamera fixad om det går!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.