26 DECEMBER

Vaknade vid sju och gick ner och gjorde frukost bestående av en vanlig frukostdel och en del julbakelser från igår hehe. Till det kollade jag the secret life of the american teenager på tvn där nere via netflix eftersom att länkarna till det avsnittet inte fungerade på min dator.
 
Efter det tog jag ut Xena på en promenad, det var faktiskt fint väder, 0 grader men sol! Och Tracie, Will och Nicole hade lämnat tidigt och lämnat en lapp om att vi skulle ta ut henne.
När jag kom tillbaka gjorde jag varm oboy och lite fika och kollade första avsnittet av teen wolf med Ana och Jodie, dom gick med på att kolla på det med mig, efter det gick jag upp och fortsatte kolla serien medan de fortsatte kolla där nere men där de är, vilket är typ 20 avsnitt före mig haha.
 
Jag, Jodie och Ana åkte sen och hämtade upp Nicole som åkt till en kompis vars pappa gick bort den 24, en av hans döttrar går i Nicoles klass och jag känner hennes bror, har human bio med honom och tydligen var det oväntat så det är verkligen superhemskt. 
 
Vi åkte sen in mot burlington och mötte sen upp Judith och Allie och Molly och lämnade av Jodie och Nicole till dom då de skulle iväg och shoppa. Jag och Ana körde sen vidare mot kamerareparatören, det var dock stängt så vi åkte sen hem igen. Efter det bestämde jag mig för att springa en runda, det var suuuperskönt väder och vi ville se hur det funkade med de nya banden haha, så jag stack ut med reflexvästen jag stulit från skolan på (säkerheten först mamsen) och tog en liten springtur då det faktiskt går eftersom att vi inte har någon snö :(((
 
Efter det duschade jag och sen tvättade jag kläder och nu är klockan typ åtta men jag tänker gå och lägga mig för jag är supertrött haha.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.