23 DECEMBER

Onsdag, första dagen på lovet och jag var tvungen att vara på skolan klockan 7 för att prova kläder till dansen, jag var en av de få som inte hann prova igår så vi var tvungna att komma in idag.
Så jag tog mig dit och hem själv så ingen annan skulle behöva gå upp tidigt på första lediga dagen!
Gillar verkligen tightsen för hiphop dansen!! Är så taggad!!
 
Kom sen hem och gjorde frukost och sen kollade jag lite film. Åkte sen med Tracie och handlade inför en massa julbak och när vi kom tillbaka gjorde vi tonfisksallad!! SÅÅÅ gott och kollade sen julfilm och jag somnade haha.
 
Efter det kom grannen över med kakor och vi åt kakor och jag drack varm oboy innan vi åkte iväg för att kolla på Jodies och Gretchens hockey match. Efter det gick vi ut och åt och sen åkte jag, Will och Nicole och lämnade av Nicole på hennes träning och åkte sen för att hämta upp mina skidor. Köpte även två halsvärmare (???) eller vad det heter från märket SKIDA, bc det är ett svenskt ord haha.
Nu behöver jag bara hjälm, ögonskydd??? och snö.
 
Vi åkte sen inom en mataffär påväg till Nicoles träning för att leta efter det vi inte hittade innan idag. Hittade lite mer saker men inte allt, så jag får improvisera lite imorgon!
 
Fick sen sitta inne i ishallen och kolla klart på Nicoles träning och sen åkte vi hem och jag somnade på vägen såklart haha… Så nu ska jag gå och lägga mig.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.