22 DECEMBER

Tisdag & sista skoldagen!!!
Började med secret santa för dansen & jag fick fluffiga strumoslippers, lindt choklad och oboypulver. 
Efter det hade vi matte och matteprov, ingen klarade det inom tidsgränsen så läraren gav oss alla 5/5 och vi gick igenom svaren i klassen haha. 
Hade sen historia och hade genomgång och kollade på ett filmklipp och vi fick reda på att pro-nixon vann debatten, vilket var sidan jag var på och som hade ”svårast” att vinna haha.
 
Hade sen lunch och köpte lunch sista date så jag kunde få en bar Mmmmmmmm, älskar dom!
 
Hade sen human bio och var tvungen att pricka fingret igen vilket var lika jobbigt som sist haha, Dom gick förbi när vi försökte göra det och tog min hand och prickaren och gjorde det och sen fortsatte med sitt haha, det gjorde dock ont denna gången och sen fanns där inte tillräckligt många paletter så fick aldrig möjlighet att räkna blodkropparna i mitt blod utan fick bara kasta ut det igen  :( all pain for nothing.
 
Hade sen advisory och vi delade ut priserna till gingerbread house vinnarna och sen hade vi secret santa och jag vann ett par snögubbefluffiga-strumpor och en massa choklad.
 
Avslutade sen dagen med engelska och vi gjorde en grupptävling på hemsida med aktuella frågor om samhället, vilket inte var speciellt kul haha men det funkade väl.
 
Efter skolan blev det sen lite strul då Wills bil inte startade så vi var tvungna att åka med Gretchen som skulle jobba, så Gretchen körde till jobb med alla oss och sen körde vi hem.
 
Kom sen hem fixade inköpslista inför vad jag ska laga/baka inför jul och sen kollade jag film innan det var dags för Bells. Var kort bells idag och påväg hem åkte vi inom dollar general och sen åkte vi hem och jag gick och la mig.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.