21 DECEMBER

Måndag, jag och Jonna vaknade kvart över fem, bytte om och gjorde frukost och sen hämtade Abbi och Rachel oss och vi åkte på dans.
Gick igenom alla danser idag och visade för varandra och vi behöver jobba fett mycket på allt känns det som haha.
 
Efter dansen så bytte jag om snabbt och sen försökte jag och Jonna få tag på hennes värdmamma för att kolla om hon kunde stanna hela dagen eller om hon var tvungen att åka hem, oturligt nog var hon tvungen att åka så vid halv nio kom Tracie och hämtade upp henne och körde henne halvvägs till Norwich där hennes värdmamma sen hämtade upp henne.
 
Det var iallafall superkul att få träffa henne igen, det går inte ens att beskriva känslan, så himla konstig!! Men är superglad att vi kunde göra det!
 
Efter det gick jag till matten, fick ett hallpass av Will om att jag kom försent så det var okej och jag hade pratat med Mr.Hamm innan, så det var lugnt!
 
Hann iallafall visa henne runt lite!
Efter matte var det kör och vi hade sista secret santa och en massa fika och spel!
Jag fick två scarfsar och en stor fudge! SÅÅÅÅ gott!
 
Efter det gjorde jag klart min apa i fine metals, men kan inte hämta den förrän imorgon då den behövde ligga i putsningsmaskinen först!
 
Efter skolan var min skidträning inställd! & vi som skulle ha yoga idag, jag var ju fett taggad :/// aja, åkte hem istället och åt en massa kakor och kollade film! Åt sen middag bara barnen då Tracie var i Burlington och Will på möte. Packade sedan fler kakpåsar till lärarna inför imorgon. Jag gav alla mina B-lärare en påse kakor idag och alla A-lärare ska få imorgon!
& imorgon har jag även 2st secret sansas!! Så nu ska jag duscha, har precis gjort klart matten och sen ska jag packa inför imorgon och gå och lägga mig!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.