2 DECEMBER

Ingen dans idag men behövde åka in tidigt eftersom att Gretchen, Jodie och Will skulle vara med i live-tv för MMU hade blivit utvald som en cool-school så de skulle sända live från några klassrum och visa skolan innan skoldagen började.
Dock blev det lite missuppfattning angående tiden vi skulle lämna.
Jag satte alarm på fyra för vi skulle lämna 4.45 och jag ville duscha innan, när jag sen vaknar är första tanken ”har jag försovit mig?”, kollar klockan och hon är 4.31 så packar alla mina saker, bäddar sängen, borstar tänderna och är klar 4.44 nere i köket men där är det DÖTT, ingen där. Så trodde de lämnat utan mig, så jag började äta frukost och laddade min telefon som jag inte orkade sätta i laddaren igår och sen vid 5.15 kommer Tracie ner och jag trodde hon skulle säga till mig att dom lämnat utan mig men hon ville kolla Gretchen på TV och fick då reda på att Gretchen behövde vara på skolan 4.45 och vi inte skulle lämna förrän 5.45. Orkade dock inte gå och duscha då så satt istället med datorn och letade efter nya idrottsskor.
 
Kom sen till skolan, gick till bibblan när film-crewet kom in till Wills klassrum och satt sen där och gjorde läxor som jag inte gjorde igår för att jag var supertrött.
Hade sen matte och efter det quiz i historia som gick superdåligt haha. Svarade på frågorna och sen kollade jag på han som satt framför mig så hade han valt andra alternativ så jag bytte mina och fick FEL, asså orkar ej, karma deluxe. Tror dock jag klarade det precis haha. Känner inte att jag behöver prestera speciellt bra längre så jag tänker glida i fortsättningen, men nu har vi en massa projekt i ca alla ämnen så då måste man verkligen plugga haha.
 
Åt lunch, hade human bio, var i bibblan under PAWS och sen engelska till sist. Fick böcker som vi ska läsa och jag somnade, JA SOMNADE, när jag läste min haha. Engelska är fortfarande inget favvo-ämne, gillar dock personerna i den klassen men man hinner aldrig riktigt prata under den lektionen, eller gillar alla förutom han som frågade om mitt nummer ahaha.
 
Hade sen skidlagsträning och efter det åkte jag hem och vi åt blomkålspiazza, asså den var sååå god omg. Efter det gjorde vi te och kollade på klippen som dom filmade på skolan imorse och nu ska jag sova.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.