18 DECEMBER

FRIIIIDAY äntligen!
Lång vecka! Avslutades med en A-dag och började med lite dans imorse, matte och efter det historia med debatt. Som tur var var personen som jag jobbat med där idag så han kunde framföra vårt tal!
Hade sen lunch med ma faves, älskar mina lunchfolk! & efter det var det human bio hahaha, asså guuuuud har ju blivit värre än Elliot med blod och nålar... Idag skulle vi testa vår blodgrupp i en labb och Mr.Keffer hade värsta nålmeckapären som liknade dom "stick i fingret"-blodprov nålarna och dom gör ju fett ont så fick typ panik när vi skulle göra min.
Alla blev dock exalterade av att jag var rädd så de flesta ställde sig runt mitt, Abbis och Bellas bord och ville göra sticket på mig haha, usch skäms. Tillslut stack Abbi mitt finger och sen tryckte hon ut mitt blod på pappret och fixade allt haha och det gjorde inte ens ont, kändes ej. Blodprovs stick-i-fingret gör ju 1000x ondare haha.
 
Efter human bio var det advisory time och idag var ingen vanlig dag utan THA GINGERBREAD HOUSE CONTEST DAY och min advisory är domare så vi var tvungna att pressa oss fram genom den fullsmockade hallen för att kunna komma fram till husen och kolla och bedöma innan vi gick tillbaka till vårt klassrum för att utse årets vinnare, tror huset på sista bilden blev overall vinnare och sen fanns där en massa andra kategorier, själv gillade jag UPP-huset väldigt mycket som vann pris för kreativitet.
Avslutade sen med engelska och de första 15min av engelskan face-timeade jag med mamma, fick permission av min lärare faktiskt, denna gången... haha
Efter skolan åkte jag, Jodie och Gretchen direkt hem och började hjälpa till att städa undan och förbereda inför kvällens mattelärar-party haha.
 
Jag pratade även med Jonna och planerade lite med henne eftersom hon just nu befinner sig i Vermont wieeee, så imorgon kommer jag få träffa henne igen!!! är såååå taggad!
 
Vi hade sen ca 10 mattelärare med familjer i huset plus några andra lärare och min mattelärares student-lärare eller vad det heter var där, och han är den som är vår lärare för denna terminen så han var den enda läraren jag kände, då Mr.Davis (som är min "riktiga" mattelärare hade en basketmatch). Fullt med små söta barn, en maaaaassa mat och snacks och bakelser och efterrätter av olika slag (har ätit så mycket ikväll haha) och för många mattelärare på ett pch samma ställe haha. Men det var faktiskt superkul!
 
När alla åkt hem så började vi kolla sista starwars filmen eftersom att vi ska se någon starwars imorgon haha, har blivit beordrad att inte somna imorgon, så ska göra mitt bästa för somnade ikväll haha.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.