17 DECEMBER

Dans, fick skjuts av Will och vi jobbade på båda danserna idag, men mest hiphop vilket jag gillar och vi gick igenom stegen noga och la inte på mer så vi kan bearbeta detta lite, vilket är bra.
Efter dansen gick vi till matsalen och jag blev bjuden till Rileys hus den 27e för någon julgrej, superkul! och sen glömde jag min halsduk, och sen på rasten mellan matten och kören ser jag Spike med den i korridoren haha.
 
Var sen vanlig B-dag, hade secret santa i kören idag och blir bara mer och mer besviken på min servett santa asså, idag fick jag en lite polkagris som man hänger i julgranen :-) yay, har inte fått något från min lista, men aja. Vi sjöng inte heller något idag så jag kollade serie under hela det passet.
Efter det var det fine metals och jag gör en sak som jag tror kommer bli superbra, är super excited!! Det är min absolut favvoklass!
Gick tillbaka till fine metals under advisory och sen hade vi foto och bara en redovisning och oss andra brydde hon sig inte om så jag klagar ej haha.
 
Efter skolan hade vi ”skidträning” då vi gick igenom teori om hur man åker slalom race och kollade videos och en massa, är så excited och lite rädd haha, men det ska bli superkul att testa! Om det nu kommer någon snö vill säga…
 
Åkte sen hem och åt och gjorde läxa och sen kom en gammal mattelärare från MMU över med 16 stora lådor fyllda med äppelmos MmmmmmmmMm, tagga gröööööt och pannkakoooor.
Har sen duschat och nu ska jag sova, för imorgon är det dans igen och friiiiday.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.