16 DECEMBER

Onsdag och A-dag, hemsk dag… haha, matte, sen historia redovisning, sen human bio prov och sist svenska ”prov” på vår bok.
 
Skoldagen gick ändå hyfsat snabbt och hade ingen morgonträning bc, it’s wednesday!! Min historiepresentation var pretty much en katastrof dock haha och detta human bio provet kunde jag definitivt mer till än förra, men kunde inte speciellt mycket haha, hoppas jag klarar det…
Svenskan hittade jag sen på en massa saker haha, vi skulle skriva om våra böcker och förklara en massa saker, men jag har inte läst ett enda kapitel, bara sammanfattningar online innan lektionerna börjar haha, men aja, skrev mycket så hoppas hon blir uttråkad av all text :-)
 
Efter skolan hade vi skidträning idag och vi körde tabata eller något, vilket var 20sek träning 10sek paus i fyra omgångar och sen en minuts vila och sen samma sak igen. Gjorde squats och armhävningar och hemska saker så lär ju vara på topp imorgon till dansen stretchningsmässigt :-) haha
 
Fick paket från bästa familjen Persson idag också, lite julklappar som inte kan öppnas än… Tror dock inte mitt paket till släkt och familj där hemma lär komma fram till jul, så det får bli försenade julklappar, skapar anledning för släkten att träffas ytterligare en gång efter jul :))))
 
Kom hem från träningen, åt, duschade och åkte sen tillbaka till skoapan för konsert med kören på låtar som jag ej kunde och visste ej var jag skulle stå haha, men det löste sig. Mimade de två första sångerna för jag hade ingenaning om vad som hände och sen kunde jag tredje och fjärde kunde jag 4/10 sidor :-) haha, vi fick iaf ha musik till dom två sista vilket hjälpte en del.
 
Efter konserten åkte vi hem, hämtade lite varma kläder för att sen åka direkt till rinken för Jodies och Gretchens match! Superbra match faktiskt, tom jag tyckte det och dom vann 3-2, sååå grymma.
Kom sen hem vid 10, packade lite och nu ska jag sova.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.