15 DECEMBER

Mådde bra när jag vaknade, åt frukost, åkte till dans, blev då helt plötsligt supertrött haha, men det gick helt okej ändå. Stannade sen i skolan för jag kände att jag inte kunde missa mer skola och speciellt inte kör för imorgon har vi konsert igen. Dock lyckas jag missa hela kör lektionen eftersom att vi hade gemensam lektion med den andra klassen och denna gången var det vår tur att gå från våra lektioner till den gemensamma lektionen, så jag skulle lämnat matten jag var på imorse, vilket jag helt glömde bort och kom inte på förrän jag var på väg till aulan med Toni. Ville bara vända och gå iväg istället för att gå in och möta alla… Men var tvungen att göra det och drog till med ursäkten ”va sjuk igår så behövde verkligen vara med på matten” ops. Maybe B istället för A i den klassen nu, my grades are going down… haha. 
 
Det var Tonis födelsedag idag och Jennas igår och förra veckan Faryels, så idag delade jag ut presenter till alla och sen på fredag ska nog Toni och Jenna fira lite tillsammans så ska fixa resten av Tonis present då hehe.
 
Skulle egentligen presentera min foto- berömda fotograf- idag, men hon missade mitt namn haha, så det var najs.
 
& igår så hade dom tydligen rättat våra prov i human bio, det provet jag inte visste om att vi hade och kunde noll saker på och tydligen hade jag skrivit att någon del av halsen var sparris??? hahaha, försökte skriva av Abbi, som kunde allt, men det misslyckades man ju med, asså jag suger verkligen på att fuska? Tror nog inte jag hade speciellt många rätt på det där provet asså hahah.
 
nya fine metals projektet haha
 
Efter skolan var skidträningen inställd pga att så många var sjuka. Så jag åkte hem med Will och gjorde lite läxa och fikade och sen åt vi kinaaaaamat för det var vad Ana önskade haha. Efter vi kastat i oss mat stack vi på Bells, haha asså gamlingarna är så söta och det börjar faktiskt låta riktigt bra!! Och det är allt på tiden för jag tror det är på söndag vi har vår nästa konsert… haha
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.