13 DECEMBER

LUCIIIIA, vaknade hos Toni och vi blev serverade såååååååå sjukt goda omeletter till frukost med svamp och tomat och paprika och lök och sen bacon och macka till mmmmm SÅ GOTT.

 

Hade dock inte så mycket tid på morgonen för skulle vara i kyrkan 10.30, men glömmer såklart bort tiden när vi äter och när hon är 10.22 så kollar jag klockan och får lite smått panik!!! Men kyrkan låg tydligen ca 200m från Tonis hus så jag gick dit på typ 3min så det var lugnt!

 

 kyrkan/walmart/youth group

Efter kyrkan firades det födelsedag i kyrkan så det serverades tårta och glass och saft och kaffe oxh en massa olika ost och kex, såååå gott.

Vi åkte sen hem och jag mådde inte så bra, hade superont i halsen, hade dock strepsils kvar som tur va!! Och drack en massa te och sen öppnade jag bjässepaketet från mamma och pappa och Elliot ❤️❤️❤️

 
 

En massa julklappar som skickats på beställning av mig till familjen här och sen var där lite saker till mig med 😍 men det får vänta, till och med till DAGEN EFTER JULAFTON, ja minsann, ska fira julafton 25 i år... 

Efter det kollade jag serie och vilade tills vi sen vid tjugo över fem blev upphämtade gör att åka på youth group. Idag var det shopping på schemat, vi åkte till Walmart och handlade julklappar till barn som inte får några julklappar <333 jag köpte även en filt hehe, och sen hade vi en secret santa typ av lek där man fick ett ord och sen var man tvungen att hitta en sak som passade till ordet för under 5dollar. Vi åkte sen tillbaka till kyrkan och där packades paketerna in och vi hade sedan en yankee swap och jag fick nya hörlurar, matchade med orden NOISY & HOLES (man fick pluspoäng om man klarade två ord på en paket)

 

Vi åkte sen hem och åt och sen gick jag och la mig efter att ha kollat några avsnitt TSLOTAT och Ana kom hem ikväll också, Tracie, Will och Nicole är just nu och hämtar henne på flygplatsen så lär se henne först imorgon!!
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.