11 DECEMBER

Abby och Rachel hämtade mig för dans idag, jag gick dock tidigare från lektionen då jag hade en lagfrukost med alpine laget. Hann pga det inte byta om innan matten så efter genomgångarna kunde jag skynda mig och byta om till vanliga kläder haha.

Hade sen kör med körfrukost = körefterrättsbuffe & secret santa.

Fick denna gången choklad, klistermärken och ett litet anteckningsblock som dom fått i någon tidning elr nåt haha, tanken som räknas :-)))

 

Efter det var det fine metals och jag gjorde nästan klart min egna sak av samma sak som jag gjorde till min körlärare för secret santa, vet inte vad det heter haha och vi lämnade även IB sketcher för vårt projekt!

 

Efter det hade vi lunch och vi gjorde "vad är oddsen" haha, mina var alltid att jag skulle prata svenska med olika folk men vi sa aldrig samma nummer så behövde ej göra det haha. 

Kollade sen film i advisory och jobbade faktiskt med min presentation i foto, men vår lärare var inte där idag heller så vi hade en sub.

Åkte sen hem med Jodie och Will och efter det åkte Will och Tracie till lärarnas vanliga "safety möte" = ta en drink & Jodie åkte med en kompis för att handla saker till sin secret santa och Nicole var hos sina kompisar och Gretchen jobbade så jag var själv hemma, gjorde en massa mat och kollade serier till alla kom hem.

 

Efter jag somnade på soffan vaknade jag med halsont dock så gjorde te och har efter det kollat mer film, ätit godis och nu ska jag sova.
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.