10 DECEMBER

A dag och hade världens tur med historia redovisningen idag, det var exakt tre minuter kvar när det var min tur så han sköt på min redovisning till nästa lektion PJUH & eftersom han trodde att jag var klar kommer mitt betyg inte sänkas pga sen inlämning vilket andras kommer pga att dom var före mig i presentationsordningen haha. Hade sen test i human bio som jag ej visste om så det gick inte speciellt bra men det gör inte så mycket och sen avslutades dagen med lite engelska som vwr helt okej faktiskt. Vi jobbade i våra bakgrupper och jag är faktiskt delaktig oxh kan säga saker även fast jag bara läser sammanfattningar av bokens kapitel fem min innan lektionen startar haha...

 

 

Efter skolan spelade vi speedball med skidlaget och vet inte varför men det var typ halt så alla som verkligen försökte spela trillade typ när dom sprang med bollen, vilket såg sjukt roligt ut, speciellt efter att man varit uppe sen klockan 5, så jag sprang mest runt och skrattade/grät av skratt haha.

 

 jag & Karin efter speedball

Avslutade sedan kvällen med middag i kyrkan, det serveras tydligen en Gratis middag den andra torsdagen i varje månad elr något sånt så vi var där och åt innan vi åkte heeeem.
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.