1 DECEMBER

OMG REDAN DECEMBER!!!

Dansen idag var rolig, vi började lite snabbt med hiphop och jag tror det kommer bli riktigt bra!

Efter det var det matte och sen ubder vår study hall gick jag och hade min engelska presentation för Toni. Efter det var det kör och Becka sjöng för oss idag, hon var så duktig, tydligen skulle hon söka något stipendium av något slag, hoppas drt går bra.

På fine metals sen så jobbar jag på att fixa en present inför secret santa haha, asså hatar detta med secret santa för jag fick inte ens listan med färslag på saker så vet ej vad personen vill ha, men aja, vill inte lägga pengar p det heller haha.

 

Resten ac dagen var rätt tråkig haha, Toni hade dock tagit med kakor till mig till foto lektionen ❤️❤️❤️ pt dock upp alla och tydligen skulle vi dela hahah, ops... 

 

Efter det var det skidlagsträning number 2 för denna veckan och vi sprang runt i skolan först då det regnade ute, thank god, och sen gjorde vi olika stationer, beställde jackor, concussion test togs och lite allmänt prat och planering inför säsongen, IM SO EXCITED.

 

Ikväll var det bells igen efter maten och idag började vi en ny låt, stilla natt, och det är den mest värdelösa och svåra stilla natt jag någonsin varit med om, jag spelade ca 9noter i varje measure och kunde ej räkna för det car 9/8 någonting whatever kan ej musik, så jag och Jodie fick byta bells idag då hennes var lättare för en gångs skull haha...

En av männen som var där frågade mig dock 1miljon ggr vad för musik jag läst innan/vilka lektioner i musik jag tagit osv och jag fortsatte säga att jag inte läst musik för kommer knappt ihåg något från mina instrument jag spelade när jag var mindre, sad but true, men han fattade nog inte att jag inte fattar musik för han frågade mig kontinuerligt under den 1,5h vi spelade typ haha, tom Jodie började ubdra om han hade svprt att förstå vad jag sa haha.

 

Efteråt svängde vi inom banken sp jag kunde fixa lite pengar och sen har jag tvättat lite snabbt och kollat serie. Imorgon är det ingen dans, men jag ska till skolan tidigt för Jodie, Gretchen och Will ska in då, så planerar att göra läxa i skolan imorgon ist för nu :-)
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.