29 augusti

Idag sov jag läääänge, åt frukost, gjorde läxa. Tracie & Nicole rensade ut i saker ifrån läxrummet och sen packade vi väskor för att åka till Milton för1 natt. Jag behövde inte köpa några skolsaker för att Tracie hade en massa gamla sparade sen tidigare år och tidigare utbytesstudenter & gamla pärmar och block från barnens tidigare skolår vilket var skönt. Känns onödigt att lägga pengar på sånt hehe.
På bilden ovan är vår lunch från idag på väg ut till Milton, vi kom nog inte iväg förrän vid fyra tiden, men det gjorde inget för både jag och Nicole hade sovit länge.
Efter lunchen stannade vi och handlade mat för kvällen, frukost till imorgon & DEN MAGISKA SKAPELSEN PÅ BILDEN OVAN.
Till kvällsmat serverades HUMMER, fick ju ingen kräftskiva i år :((( så körde lite amerikansk variant med mottot "bigger is better" haha. Det var supergott faktiskt, till det hade vi lite sallad och andra små tillbehör.
Nu har jag och Nicole ätit upp resterna av "kakan" vi köpte innan och jag är redan trött igen så jag ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon ska vi och köpa nya hockeykläder till Nicole, annars har vi inga planer så det blir nog att plugga inför mina 4 (!!) quiz som jag har måndag & tisdag nästa vecka.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.