28 augusti

matchade med converse idag//en mini-cupcake.
 
När vi kom till skolan idag hämtade jag en kalender, behöver ha lite koll på läxor och annat så det var skönt att få det fixat.
Sen hade vi matte & vi kollade läxan samt gick igenom en massa nya saker och jag behöver verkligen en pärm och ett räknehäfte till matten så jag kan ta anteckningar. Men det ska vi fixa imorgon!
Hade sedan historia där vi hade lite genomgång på början av Kalla Kriget och Mr.Angwin kollade vår läxa. Tredje perioden startade sen med lunch och jag hade väldigt svårt för att hitta till klassrummet så jag kunde lämna min väska inför lunchen. 
Jag gick upp och ner i en och samma gång i vad som kändes som en evighet och när jag äntligen hittade till rummet fick jag reda på att vi hade mer läxa än bara det jag hade gjort, så jag fick en stencil med 21 frågor som jag hade 20minuter på mig att göra plus att jag var tvungen att hitta till matsalen och ställa mig i kö och köpa lunch, vilket jag inte lyckades med. Hann köpa lunch och kom igenom lite mer än hälften och fick därför 4/10 på läxan, bra start :-)
Efter tredje perioden var det advisory och idag rensade vi rabatten, vilket inte var det roligaste haha. Direkt efter kommer Perry och ger mig en låda full med mini-cupcakes som jag och Zac öppnade direkt haha, de var så söta!
 
Avslutningsvis hade jag engelska innan jag, Toni (tysk utbytesstudent) och alla freshmans från field hockeyn gick för att göra ett concessions test (tror jag det heter) innan vi gick till planen för att vara med sista minuterna av träningen. Vi hann stretcha och träna hörnor (jag tittade på igen haha) sen var det slut för dagen.
 
Jag och Jodie åkte med en av varrsity-tjejerna hem sen och nu ikväll har vi ätit & fikat & jag och Nicole har kollar americas next top model och Jodie åkte iväg med Nat för att sova hos henne då de har matcher imorgon i New Hampshire som de skulle samåka till.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.