Söndag 30 augusti

Vaknade i sommarstugan idag och gjorde frukost och läste sedan lite i min bok och pluggade.
När Nicole vaknat kollade vi videos och läste lite till och sen togs en liten promenix och jag doppade mig sjön, det var såååå skönt i vattnet idag.
Efter det tog jag en snabb dusch innan vi packade ihop och lämnade Milton för att åka och köpa ny hockeyutrustning till Nicole.
byebye Milton
jag & Xena delade baksätet
Vi åt först lunch på Moe's, vilket var suuuupergott & deras dryckesmaskin var såååå najs. Det var liksom en automat som man kunde välja en maaaassa olika drickor ifrån. Jag tog en lemonad, råkade dock trycka på pinklemonade vilket jag ångrar, ville ha vanlig menmen.
Efter det åkte vi och köpte Nicoles utrustning.
Innan vi återvände till Jericho sen så åkte vi inom och handlade lite & väl hemma så har jag pluggat, städat, strukit lite kläder, ätit & när vi satt och åt hörde Nicole glassbilen så jag, Nicole, Jodie & Gretchen sprang efter den och köpte glass.
Jag tog en som liknade sandwich & den var såååå god, men inget slår svensk sandwich glass.
 
 

29 augusti

Idag sov jag läääänge, åt frukost, gjorde läxa. Tracie & Nicole rensade ut i saker ifrån läxrummet och sen packade vi väskor för att åka till Milton för1 natt. Jag behövde inte köpa några skolsaker för att Tracie hade en massa gamla sparade sen tidigare år och tidigare utbytesstudenter & gamla pärmar och block från barnens tidigare skolår vilket var skönt. Känns onödigt att lägga pengar på sånt hehe.
På bilden ovan är vår lunch från idag på väg ut till Milton, vi kom nog inte iväg förrän vid fyra tiden, men det gjorde inget för både jag och Nicole hade sovit länge.
Efter lunchen stannade vi och handlade mat för kvällen, frukost till imorgon & DEN MAGISKA SKAPELSEN PÅ BILDEN OVAN.
Till kvällsmat serverades HUMMER, fick ju ingen kräftskiva i år :((( så körde lite amerikansk variant med mottot "bigger is better" haha. Det var supergott faktiskt, till det hade vi lite sallad och andra små tillbehör.
Nu har jag och Nicole ätit upp resterna av "kakan" vi köpte innan och jag är redan trött igen så jag ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon ska vi och köpa nya hockeykläder till Nicole, annars har vi inga planer så det blir nog att plugga inför mina 4 (!!) quiz som jag har måndag & tisdag nästa vecka.
 

28 augusti

matchade med converse idag//en mini-cupcake.
 
När vi kom till skolan idag hämtade jag en kalender, behöver ha lite koll på läxor och annat så det var skönt att få det fixat.
Sen hade vi matte & vi kollade läxan samt gick igenom en massa nya saker och jag behöver verkligen en pärm och ett räknehäfte till matten så jag kan ta anteckningar. Men det ska vi fixa imorgon!
Hade sedan historia där vi hade lite genomgång på början av Kalla Kriget och Mr.Angwin kollade vår läxa. Tredje perioden startade sen med lunch och jag hade väldigt svårt för att hitta till klassrummet så jag kunde lämna min väska inför lunchen. 
Jag gick upp och ner i en och samma gång i vad som kändes som en evighet och när jag äntligen hittade till rummet fick jag reda på att vi hade mer läxa än bara det jag hade gjort, så jag fick en stencil med 21 frågor som jag hade 20minuter på mig att göra plus att jag var tvungen att hitta till matsalen och ställa mig i kö och köpa lunch, vilket jag inte lyckades med. Hann köpa lunch och kom igenom lite mer än hälften och fick därför 4/10 på läxan, bra start :-)
Efter tredje perioden var det advisory och idag rensade vi rabatten, vilket inte var det roligaste haha. Direkt efter kommer Perry och ger mig en låda full med mini-cupcakes som jag och Zac öppnade direkt haha, de var så söta!
 
Avslutningsvis hade jag engelska innan jag, Toni (tysk utbytesstudent) och alla freshmans från field hockeyn gick för att göra ett concessions test (tror jag det heter) innan vi gick till planen för att vara med sista minuterna av träningen. Vi hann stretcha och träna hörnor (jag tittade på igen haha) sen var det slut för dagen.
 
Jag och Jodie åkte med en av varrsity-tjejerna hem sen och nu ikväll har vi ätit & fikat & jag och Nicole har kollar americas next top model och Jodie åkte iväg med Nat för att sova hos henne då de har matcher imorgon i New Hampshire som de skulle samåka till.
 
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.